top of page
04FF0C1C-2D55-445A-A11B-3BE25BBEC854.jpeg

ONZE MISSIE

Connectie met je lichaam,

met je geest, met je baby.

De zwangerschap kan heel uitdagend zijn. En om in connectie te blijven met je lichaam is kennis nodig. Kennis over de ademhaling, het houdings-patroon, de bekkenbodem en het hele core systeem. Het laten samenwerking van de spieren van je core (of spierkorset) op een correcte manier, zorgt ervoor dat je de zwangerschap zo optimaal mogelijk beleeft.

De zwangerschap is een unieke periode en tegelijkertijd ook fragiel. Het vraagt extra aandacht en liefde. Een vrouwenlichaam zit fantastisch in elkaar. We moeten gewoon weten hoe we ons lichaam op een functionele en slimme manier kunnen gebruiken.

Onze missie is een fit en energiek lichaam en daarenboven een krachtig lichaam vol vertrouwen in haar eigen kunnen.  Dit zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de postpartum periode.

Connectie met je lichaam zorgt voor een functionele core, een bekkenbodem dat goed werkt, een pijnvrij lichaam zonder kwalen en activiteiten kunnen doen die je wil doen. En dit kunnen we enkel bekomen door te weten HOE ons lichaam functioneert en WAT we kunnen doen, pro-actief en curatief.

Dit empowerment, het in de kracht laten staan zowel op fysiek als emotioneel vlak, heeft me ertoe geleid om Workin moms op te starten.


 

AWARENESS

BEWUSTZIJN

Op korte termijn.

Op lange termijn.

Voor altijd postpartum.

Als je je lichaam reeds goed leert kennen tijdens de prenatale periode, als je connectie hebt met je hele core en weet hoe deze functioneert, heb je reeds een stapje voor op je postnatale herstel. Iedere vrouw verloopt een ander traject maar postpartum ben je voor altijd. Goed geïnformeerd zijn en je krachtig voelen werpt dus ook op lange termijn zijn vruchten af.

Kwalen tijdens en na de zwangerschap 'horen er niet gewoon bij'. Je kan hier echt iets aan doen en ook proactief werken! En hier willen we jullie graag bij ondersteunen!

SUSTAINABILITY
26ED7175-AA1E-44CA-AA0D-E78E8D2F6132.jpeg
8F97A73A-65D4-4EEC-89AA-32290144D315.jpeg
2329BA85-DA84-4841-9524-1008FBC05E96.jpeg
bottom of page