top of page

FAQ

 • Wat maakt dit programma zo speciaal?
  Het is een uniek programma in België omdat het zowel WORKOUTS als WORKINS benadert. Een sterk en ook soepel lichaam vullen elkaar aan om het beste uit je kunnen te halen! Je krijgt inzicht in de werking van je lichaam zodat je op een VEILIGE en CORRECTE manier traint. Want enkel en alleen als je je CORE CORRECT gebruikt, zul je de voordelen halen uit beweging. Een zwanger lichaam vraagt om aanpassingen tijdens workouts en hier word je stap voor stap in begeleid. Hierdoor wordt er PROACTIEF en CURATIEF gewerkt naar zwangerschapskwalen en zul je je energiek en krachtig voelen gedurende heel de zwangerschap. Verder is het een uniek programma omdat je vanaf week 8 tot het einde van je zwangerschap doelgerichte informatie en workouts & workins aangeboden krijgt. Ik geef je alle must-knows mee met als invalshoek mijn opleidingen kinesitherapie en osteopathie.
 • Welk materiaal heb ik nodig?
  - een matje - gewichtjes van +- 2kg. Alternatief: flesjes water - een kleine bal, type pilates- of yogabal (diameter 20-25cm). Alternatief: een kussen - een grote zitbal of fitnessbal, dit is één van de beste investeringen tijdens en na je zwangerschap - een oefenband, type Thera-band : KRIJG JE GRATIS VERZONDEN BIJ AANKOOP VAN JE PROGRAMMA (vergeet dus zeker je adres niet in te vullen bij het aankoopformulier).
 • Kan ik ergens terecht met vragen of bedenkingen na de aankoop?
  Jazeker! Stuur gerust een mail naar: britt@workinmoms.be. Het is belangrijk dat je je veilig en zeker voelt. Mijn praktijk is gelegen in Strombeek-Bever, hier kan je ook steeds terecht.
 • Is het nuttig om het programma aan te kopen als ik reeds in mijn 2de of 3de  trimester zit?
  Sowieso! Je stapt in wanneer je wil. Je zal eerst de instructies krijgen om de 'BASISPRINCIPES' te volgen. Hierna kan je op een gecontroleerde manier van start met de workouts. Je kan alle tips en informatie van de voorgaande weken ook gewoon lezen en gebruiken voor de rest van je zwangerschap.
 • Tot wanneer is het programma actief?
  Vanaf de aankoop is je programma één jaar zichtbaar. Dit omdat er ook informatie bij staat over het herstel tijdens de postnatale periode.
bottom of page