top of page

OVER WORKIN MOMS

Britt De Hertog

Ik ben Britt, mama van Gust en Jeanne en ik heb een passie voor bolle buiken en baby's. Voor ik mama werd, heb ik een master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie behaald en werd ik na enkele jaren extra studeren osteopate.

Het is de combinatie tussen mijn eigen ervaring tijdens en na mijn zwangerschappen als de ervaring die mama's in mijn praktijk delen, die me deden beseffen hoe belangrijk het is kennis te hebben over je lichaam, over de fysieke veranderingen tijdens een zwangerschap en hoe je hierop kan inspelen zodat je in je kracht kan blijven staan. Want elke vrouw draagt een ongelooflijke kracht met zich mee.

Ik miste zelf ondersteuning wat betreft de fysieke veranderingen tijdens en na de zwangerschap. Na mijn eerste bevalling had ik last van een slecht functionerende core met allerlei kwalen tot gevolg. Ondertussen deed ik onderzoek en vond ik de manier om correct, effectief en slim te bewegen tijdens en na de zwangerschap. Dit met als doel om zowel op korte termijn als op lange termijn het vrouwelijk lichaam op zijn sterkst te hebben, vol vertrouwen en zonder kwalen.

De reis naar motherhood is heel uitdagend en ik wil je graag op fysiek vlak mee begeleiden tijdens deze reis.

3581622E-61E7-4F07-98BF-78726B1AF123.jpeg
814FE984-DC41-4A99-AE01-2C95017FF498.jpeg

ZACHTE INBRENG

Elke Van Humbeek

Een sterke geest in een sterk lichaam.

Elke is mama van 3 zonen en geeft psychologische ondersteuning tijdens de perinatale periode.

Ze is zowel klinisch psychologe, seksuologe als relatie- en gezinstherapeut. Ze krijgt haar handen niet van de boeken om zich steeds meer te verdiepen in wat haar nauw aan het hart ligt; vrouwen en hun welzijn, om hun innerlijke kracht weer te vinden en te kunnen voelen wat ze soms kwijt zijn.

Door Elke krijgt de Workin moms een  extra dimensie, eentje waarmee vrouwen zich verbonden zullen voelen met hun hele zijn.

bottom of page